Hotel Bajet & Murah di Kuala Terengganu

Kali ini kami nak berikan sedikit review berkenaan dengan satu hotel bajet di Kuala Terengganu dan mungkin merupakan satu hotel yang agak murah dan bagus di sana.

Destinasi percutian kami pada kali ini adalah di J Suites Hotel yang merupakan satu hotel yang murah dan berbaloi untuk diduduki di Kuala Terengganu ini.

Jsuites Hotel

Apa yang menarik berkenaan dengan hotel ini?

Hotel ini boleh dikatakan lengkap dengan semua facilities termasuk parking, dan internet yang agak laju. Memang suka sangat hotel ini dan pada kami harga di hotel ini tidaklah terlalu mahal dan terlalu murah, tetapi berbaloi untuk duduk singgah sementara. Lokasi hotel ini juga memang terbaik kerana berada di tengah-tengah Kuala Terengganu. Makanan senang didapati, selesa dan yang paling penting sekali berbaloi. Jadi nikmatilah suasana di hotel ini. KLIK Sini untuk BOOK hotel ini.

Kenapa pilih hotel ini?

Kami memilih hotel ini kerana ianya terletak ditengah bandar Kuala Terengganu dan mudah untuk diakses ke mana-mana. Memang pilihan hotel bajet Kuala Terengganu yang berbaloi untuk pergi.

Satu lagi, kami memilih hotel ini kerana info yang diberikan di Trivago, kami lihat review dan bandingkan dengan harga di Trivago. Kami dapati yang daripada banyak-banyak hotel, J Suites Hotel adalah hotel yang berikan harga yang paling berbaloi dengan review yang agak baik. Jadi terus book tanpa fikir apa-apa.

Anda boleh terus booking atau lihat mana-mana hotel yang menarik di Trivago.com ni. Apapun, J Suites Hotel adalah yang kami cadangkan kepada anda jika berjalan di Kuantan ini. Tetapi masih banyak pilihan hotel bajet dan murah di Kuala Terengganu lagi yang menarik sesuai dengan pilihan anda seperti lokasi di pantai dan lain-lain lagi.

Agoda Review

Elak direct booking

Kami cadangkan untuk hanya berurusan atau book dengan Trivago sahaja untuk tempahan hotel. Elakkan direct booking kerana adakalanya booking anda tidak direkodkan. Website dengan Trivago atau lain-lain sangat membantu dalam direct booking ini.

Begitulah serba sedikit perkongsian pada kali ini, jika anda berada di Kuala Terengganu, kami cadang anda baca artikel kami Tempat Menarik di Kuala Terengganu untuk anda lihat tempat-tempat yang menarik di sana.