2 Hotel Bajet di Skudai Bawah RM150

Anda mencari hotel bajet di skudai? artikel kali ini saya nak berikan review berkenaan dengan pilihan yang ada terutamanya kalau anda berminat untuk menginap di sini. Sebenarnya terdapat banyak hotel yang terdapat di Skudai, Johor. Tempat ini merupakan satu tempat yang popular kerana terdapat Universiti Teknologi Malaysia di situ.

Penginapan

Hotel yang pertama adalah hotel di Taman Universiti yang berkualiti dan murah. Iaitu Avantgarde Hotel, hotel ini sangatlah sesuai bagi mereka yang ada urusan dengan Universiti Teknologi Malaysias (UTM) seperti interview, sambung belajar, myspace, konvokesyen dan lain-lain lagi. Kedudukan hotel ini sangatlah strategik kerana terletak berdekatan dengan UTM, dengan Jusco dan kedai makan pun banyak di kawasan Taman Universiti ini. Sebagai alternatif kepada mereka yang mencari homestay di Taman Universiti, hotel ini adalah salah satu pilihan yang baik. Boleh KLIK SINI melihat harga hotel daripada laman Trivago. Nyatakan tarikh dan destinasi, Trivago akan filter siap-siap hotel terbaik di lokasi dan tarikh yang anda cari.

Seterusnya adalah senarai hotel yang ada di daerah ini. Banyak hotel yang ada di siniyang boleh anda pilih berbasarkan kepada harga yang diberikan, juga, harga yang berpatutan. Cuma hotel ini agak jauh sikit daripada UTM tetapi masih dalam jarak yang munasabah. Kami rekemen hotel ini jika anda ke tempat ini dan antara hotel yang di bawah RM150, bagi kami sangat berpatutan. KLIK SINI untuk harga terkini 10 Senarai Hotel Terbaik di Skudai.

Mungkin anda mencari hotel atau homestay sini atau berdekatan dengan UTM, Skudai, saya lebih prefer hotel kerana saya lebih prefer booking menggunakan laman seperti Trivago.com. Booking secara terus kadangkala menyebabkan booking tidak direkodkan, tentu menyedihkan dan saya tidak mahu anda mendapat nasib yang sama. Jadi laman seperti Trivago.com adalah lebih meyakinkan kerana ada bukti “hitam putih” di sini. Juga laman ini terus filter hotel terbaik dengan harga jimat.

Hotel Berdekatan dengan UTM

Tentu ramai yang ingin mencari hotel ketika pesta konvo UTM atau ingin sambung belajar di UTM Space ketika menghadiri kelas pada hujung minggu. Apapun, sebelum anda ke Skudai, cubalah tempah penginapan dulu kerana penginapan adalah sangat penting. Jika anda kerap ke tempat ini, terutama UTM kerana sambung belajar, tentunya hotel bajet menjadi pilihan, harap pilihan di atas dapat membantu anda untuk mencari hotel yang murah dan berpatutan di sekitar Skudai atau UTM.

Jika anda ada info lain, atau hotel murah lain boleh berikan info di ruangan komen di bawah. Saya akan cuba sebaik mungkin untuk review hotel tersebut. Sekiranya anda ke Skudai, jangan lepaskan peluang untuk ke beberapa tempat Menarik di Johor. Sekian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *